Beslissingen gemeenteraad 30 november 2017
CD&V Schoten
N°69 - 30/11/2017
 
 
Schoten heeft haar eigen klimaatplan! Na een grondige voorbereiding heeft onze gemeente een uitgewerkt actieplan om zowel de uitstoot aan te pakken als om de negatieve effecten van de klimaatopwarming te milderen.

Lees meer ›

Rusthuis op eigen benen
Schoten en Wijnegem bereikten een akkoord over de oprichting van woonzorggroep Voorkempen. Deze publieke vzw zal het rusthuis uitbaten als zelfstandige organisatie, met controle door de gemeentes.

Lees meer ›


Het OCMW Schoten is vragende partij om het steegje tussen de parking van het OCMW Schoten en de Hendrik Consciencestraat de straatnaam "Zuster Albertapad" toe te kennen.

Lees meer ›

 
Succesvolle infoavond

Op dinsdagavond 21 november nodigde CD&V Schoten de mobiliteitsexpert Kris Peeters uit, gekend onder zijn bijnaam "de Andere Kris", en Vlaams parlementslid Dirk de Kort. Kris zou ons zijn mobiliteitsvisie geven, Dirk een update over de A102. 

De opkomst was onverwacht hoog, zodat er stoelen moesten bijgehaald worden om de 70 aanwezigen een plaats te kunnen geven.

Lees meer ›

Hebt u opmerkingen, verbeteringen of idee├źn voor deze nieuwsbrief en uw abbonement, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn steeds bereikbaar via info@schoten.cdenv.be