Beslissingen gemeenteraad 25 juni 2015
CD&V Schoten
N°36 - 25/06/2015
 
 Sneller en veiliger verkeer naar Antwerpen

Door de verbreding van het Albertkanaal moet de Metropoolstraat-Vaartkaai-Hoogmolendijk  binnenkort worden heraangelegd. Daarom zijn er twee grote zaken die verbeteren.

1. De baan naast het kanaal krijgt voorrang. De twee laatste zijstraten waar nu nog voorrang van rechts geldt (Jozef Cogelslei en Kruiningenstraat), verliezen deze voorrang. Dit besliste de gemeenteraad op donderdag 25 juni.

2. Er komt een volledig veilig fietspad, hiervoor zijn de werken al gestart en worden van de zomer afgerond.

Als CD&V zijn we hier heel tevreden mee. Zowel fietsers als auto’s geraken nu sneller én veiliger van Antwerpen naar Schoten. Modern en leefbaar mobiliteitsbeleid!

Een volwaardig plein voor de Grimbertlaan

Lees meer ›


Sporthal krijgt camerabewaking

Lees meer ›


Plaats voor Schotenaren in Schoten, ook na de dood 

Lees meer ›

 

Professioneel ontwerpteam voor de Forum-gebouwen

De gemeente kocht recent zaal het Forum aan. Samen met het Gelmelenhof bezit ze nu een mooi projectgebied. De gemeente Schoten wil daarom een contract met een multidisciplinair ontwerpbureau. Dat bureau krijgt de opdracht een volumestudie en het ontwerp voor de herbestemming te maken.

Volgende diensten werkten een behoefteplan uit: academie voor beeldende kunsten, academie voor muziek en woord en vrijetijdsdiensten.

Voor CD&V moeten de vele Schotense verenigingen ruimte krijgen binnen de nieuwe bestemming.

Lees meer ›

Vragen? opmerkingen?

Aarzel niet om contact op te nemen als je met vragen zit of als je gewoon wenst mee te denken met CD&V Schoten!

Ken jij nog iemand die dit nieuws interessant vindt? Stuur dit mailtje dan zeker door of schrijf je hier in voor meer specifieke info!