Nieuwsbrief zomer
CD&V Schoten
N°37 - 02/07/2015
 
 

‘Geniet van wat vakantie en geniet van het allerbelangrijkste: de mensen rondom u.’

 

‘De buurt is de plek waar thuis en de wereld samenkomen.’

In de meeste van onze Schotense gezinnen stonden ‘de rapporten’ de voorbije dagen centraal. Ouders en grootouders leefden oprecht mee met hun oogappels. Hopelijk waren alle resultaten goed, maar zeker goed genoeg om even te genieten van een (korte) warme rustperiode.

Proficiat aan alle kinderen, leerlingen en studenten! Zij gaan een fijne tijd tegemoet. Wie aankijkt tegen herexamens, wensen we toch ook eerst tijd om de pauzeknop even in te drukken…

Die deugddoende pauze wensen we ook aan iedereen die hard gewerkt heeft aan … of veel zorg gedragen heeft voor …

CD&V Schoten heeft het werkjaar afgesloten. Na de laatste zitting van de gemeenteraad stuurden we u nog een nieuwsbrief. Bestuur en administratie hebben in de volgende weken en maanden zeker recht op een beetje rust.

De OCMW-raad neemt dan weer niet echt vakantie. Omwille van noodzakelijke beslissingen voor het welzijn van de Schotenaren kan dat niet. Onze CD&V-raadsleden vergaderden zelfs deze week nog. Dankzij de warme junizon werd dit een terrasmarathon,…

Onze CD&V-mandatarissen, ons bestuur en onze vrijwilligers duiken even onder. We laten opnieuw van ons horen in de aanloop naar het volgende werkjaar. 

 Tot na de vakantie!

 

JONGCD&V bakte pannenkoeken

Op de braderij was onze jongerenploeg ook dit jaar present! Van vrijdagmiddag tot zondagavond werden er superlekkere, versgebakken pannenkoeken aangeboden.

Vrijwillig(st)ers hadden ook gezorgd voor een mooi aanbod aan zelfgemaakte handtassen. Ook die werden te koop aangeboden voor het goede doel.

Opvangtehuis Juno zal binnenkort het verzamelde bedrag ontvangen.

Lees meer ›

Vragen? opmerkingen?

Aarzel niet om contact op te nemen als je met vragen zit of als je gewoon wenst mee te denken met CD&V Schoten!

Ken jij nog iemand die dit nieuws interessant vindt? Stuur dit mailtje dan zeker door of schrijf je hier in voor meer specifieke info!