Beslissingen gemeenteraad 26 januari 2017
CD&V Schoten
N°57 - 26/01/2017
 
 
Schoten leefbaar dankzij GRS

De gemeenteraad stelde de herziening van het Gemeentelijk Ruimtelijk Structuurplan definitief vast. Een gemeentelijk ruimtelijk structuurplan is een beleidsplan waarin een gemeente aangeeft hoe ze in de toekomst de ruimte op haar grondgebied wil invullen.

Lees meer ›

Subsidie autodelen

Omdat de gemeente autodelen wil stimuleren, zal de subsidie voor autodelen ook in 2017 blijven bestaan. Daarnaast deelt de gemeente ook zelf enkele van haar auto's.

Lees meer ›


Lees meer ›

 
Klimaatbeleid is geen ver-van-mijn-bedshow. Overstromingen, rukwinden, verdroging, insectenplagen, erosie, hitte in het centrum. De gevolgen zijn niet alleen wetenschappelijk meetbaar, je voelt ze ook aan den lijve.

Op 6 februari om 19.30 wilt de gemeente graag met jou van gedachten wisselen. Drie sprekers zullen een boeiende toelichting geven binnen hun vakgebied. Daarna kan de zaal onder leiding van journalist en bioloog Dirk Draulans (Knack Magazine, Darwin en de Beagle,...) in debat gaan met het panel. Dit panel bestaat uit Dos Winkel (de bekende fotograaf), Leo Van den Broeck (de Vlaamse bouwmeester) en Kim Van den Heuvel (energiedeskundige van Zero Emission Solutions).
 
 
 
 Gratis inkom, inschrijven niet nodig

Lees meer ›